Boerderijwinkel Géron

Boerderijwinkel Géron

(H)eerlijk rundvlees van de Natuurvallei uit Mechelen !!


Vroeger was het heel normaal om samen met anderen een koe te kopen en deze te laten slachten. Je wist daarmee precies wat je at en waar het vlees vandaan kwam. In die tijd was deze manier van vlees eten smakelijk en vertrouwd, maar minder noodzakelijk dan tegenwoordig. Want weet jij nog waar het vlees op je bord vandaan komt? Hoe het dier geleefd heeft?

De vele berichten in de media en vleesschandalen maken dat het vertrouwen behoorlijk op de proef wordt gesteld. Waarschijnlijk dat ook jij daarom op zoek gaat naar traceerbaar vlees van blije koeien, die een goed en duurzaam leven hebben gehad.


In onze "slowfood" rundvleespakketten zit een standaard evenredige verdeling van het vlees, dus (h)eerlijk verdeeld. Niet alleen gehakt, biefstuk of ossenhaas, maar een mooie variatie van alle soorten vlees. Precies in de verhouding zoals die bij de slacht beschikbaar komt. Bij ons verkrijgbaar alleen verpakt per stuk (h)eerlijk vlees. 

Natuurvallei Hereford natuurvlees
Hereford vlees staat bekend om haar ongekende malsheid. Dat komt doordat het vlees 'gemarmerd' is. In het vlees zitten enkelvoudige onverzadigde vetten. Dat is beter voor het hart dan vetarme producten of diëten.

De natuurlijke marmering bestaat uit kleine vetadertjes die door het vlees lopen en zorgen voor de malsheid en heerlijke smaak. De kenmerkende vetadertjes smelten namelijk tijdens het bakken of grillen. Hierdoor is er nauwelijks tot geen vet nodig bij de bereiding!

Kun je ook niet langer wachten? Loopt het water jou ook al in de mond? Dan is dit hét moment om jouw eigen Natuurvallei Hereford vlees te ontdekken.


​​​​​​​